Ego in the middle

Eat.play.sleep.repeat

Sétálunk, sétálunk

2021. március 28. 19:34 - Athos0314

Ma annyit sétáltunk, hogy már a végére nem tudtuk eldönteni, hogy én, vagy a kutya a fáradtabb. Próbáljuk elérni, hogy a szabadban végezze a dolgát, de egyelőre elég hektikus, hogy mikor jön rá  a vécézhetnék, napi szinten kb a 16:30-17:00 közötti kakira lehet nagyobb összegben fogadni, az összes többi ahogy esik, úgy puffan. Persze mindig alomba megy, azzal nincsen semmi gond, továbbra is gazdicsalogatónak használja a kakilást. Legutóbb nagyon büszkén belepisilt a forgácsba, majd kikocogott a folyosóra és várta, hogy majd megyek, hiszen azzal már betonbiztosan tisztában van, hogy kamerán keresztül figyeljük. De pisire ugye nem ugrunk soha, majd két perc zavart várakozás után visszabattyogott az alomba és kipréselt magából egy fél kolbászkát, amire persze már vevő voltam, fel is bukkantam a horizonton, Ego elvárásainak megfelelően. Ellenben ez a szabad levegőn pisi, kaki még egyáltalán nem állt össze a fejében, hogy a két hülye nem merő kedvtelésből járja le a lábát napi kétszer, hanem valami nem szájon át távozó produktumra várnak, az se baj, ha csak jelzésértékkel, de valamire lehessen már rommá dicsérni, hátha onnan állandósulna a megfelelési mátrixban a gyepre kakálok effektus. De nem, képes végig sugorgatni, hazaérünk, megmossuk a praclikat és utána a világ legtermészetesebb dolgaként elmegy pisilni és/vagy kakilni a forgácsba és néz bambi szemekkel, hogy látjátok, megint oda csináltam, ahová mondtátok, hogy kell. Ha nagyon nincs formában, akkor csak oldalba kapja az alomtálcát, de legalább a pelus így is felfogja. Ilyenkor  úgy néz, mint a gázpalack (bután), hogy miért nem kapja a kitörő elismerést, mint rendesen, de mellépisire nem jár kitüntetés.

Hétvégén megkaptuk a kennelköhögés elleni oltást is, úgyhogy ha a világjárvány is engedi, mostantól járhatunk oviba is, hogy elsajátítsák mind a kétlábúak, mind a négylábúak azokat a dolgokat, amik úgy zsigerből nem, vagy teljesen rosszul jönnek, mielőtt nagyon elrontanánk a kutyát. Kíváncsi leszek mennyire fog viselkedni nagyobb szőrös társaságban, egyelőre jellemzően hátulról mellbe támad mindenkit, szemtől szemben nem olyan nagylegény, hátulról meg tiszta agresszor. Persze szigorúan csak a nála 3-szor nagyobb kutyákkal, a nagyjából hozzá hasonló S-es méretű kutyákkal egész kulturáltan elvan, egyre több kispajtással tüdőzték már le egymás seggszagát. Kicsit örülök, hogy mi emberek továbbléptünk a kézfogás és arcra puszi világába, se a derekam, se a gyomrom nem bírná az állandó fenék/ nemi szerv szaglászást. Bár tény, hogy a Tinderes első randik sokkal hatékonyabban vetítenék előre egy kapcsolat kialakulásának potenciális lehetőségét, ha ezek a dolgok rögtön az első alkalommal megtörténnének, de élek a gyanúperrel, hogy az esetek többségében így is eljutnak sokan erre a bázisra nulladikra is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egothebulldog.blog.hu/api/trackback/id/tr3216483090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása